Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Amoniak

25. 9. 2010 22:42
No.

Hezký. A co kdybyste raději pomohli někomu kolem Frýdlantu a na Haiti poslali dopis  ať si pomůžou sami? Ne, chcete na výlet?

Ve vašem nejbližším okolí je dost lidí kteří potřebují pomoct. Proč jedete na Haiti? Tam je naopak zapotřebí aby se sami naučili starat se o sebe, v tom jste zcela zbyteční. 

Tak jo, tak se chlubte. Ale kdybyste pomohli opravit jednu školku nebo kostel v Čechách byli byste podstatně užitečnější.

0 0
možnosti
J

JRK-S

26. 9. 2010 20:28
Re: No.

No, tak jo, zkuste se podívat na http://www.praga-haiti.cz/Aktuality/Fotografie-z-pomoci-po-povodnich.html

Pomáhali jsme na Haiti už před tím, než bylo zemětřesení a máme pro to svůj důvod. Kdybyste si přečetl řivotopisy všech, kteří se podílejí na projektu, myslím, že byste takový příspěvek nepsal. Já sám pracuji v organizaci, která poskytuje podporu lidem s mentálním postižením. Ale myslím, že cílem blogu není chlubit se. Mimo jiné jedním z cílů je těm, kteří laskavě podpořily toto dílo dát maximum informací o průběhu mise. Toť vše. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
Rád se potkávám s lidmi, lákají mne možnosti osobního rozvoje, snažím se být užitečný. Čeká mne mise v projektu Praga-Haiti - Voda pro Haiti. Půjde o vrtání studní v nejchudší části ostrova. Peru se s obavami i touhou. Chci o tom psát.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky