Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

paltt

2. 10. 2010 6:50
Voda je dobra, a je potreba pro zivot, ale...

Zkuste si vyhledat stranky o tom, kdo a kvuli cemu jede na Haiti. Ja to udelal a malem jsem si, z odpustenim, vyhaknul sanici. odkaz http://www.praga-haiti.cz/Media-clanky/Clanky/Rozhovor-s-velitelem-mise-projektu-Praga-Haiti-Mgr-Jirim-Kucerou.html

Haiti jako Francouzska kolonie prosperovala a byla nejbohatsi kolonii v cele Americe. V roce 1957 si Haitane zacali vladnout a hospodarit sami. Vysledek jeste PRED zemetresenim: Rozpocet statu Haiti tvorily ze 40% dary a dotace z Kanady, EU a USA. Na Haiti je prakticky nejhorsi korupce na svete. Rodice tam prodavaji svoje deti do otroctvi - pry neplacene domaci sluzebnictvo! Do skol dochazi az 60% deti a z nich az 30% dokonci 6.tridu. PO ZEMETRESENI uz stihli odklidit 2% trosek. Ale rozkradli VESKEROU humanitarni pomoc.

Poslete penize na ubohe cernochy na Haiti.

0 0
možnosti

paltt

2. 10. 2010 7:00
Zapomel jsem dodat,

tyto fakta jsou lehce dohledatelna. A smysl vasi prace mi unika. Ja to vidim jako by tym vrtaru studni jel podporovat mistniho Roberta Mugabe. Nemohu si pomoct, ale po shlednuti zaberu z Haiti to tak je.

0 0
možnosti

tenkdomacas

2. 10. 2010 5:29
No až se seznámíš se zdejšími pracanty,

jestli alespoň trochu nezapochybuješ o smyslu své práce na Haiti??

0 0
možnosti

Krokodyl1

2. 10. 2010 3:37
HAAA

.... další humanitární vyžírka!!! Vsadím se, že vzít do ruky lopatu a odklízet škody po povodních na Liberecku by pánovi nevonělo. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
Rád se potkávám s lidmi, lákají mne možnosti osobního rozvoje, snažím se být užitečný. Čeká mne mise v projektu Praga-Haiti - Voda pro Haiti. Půjde o vrtání studní v nejchudší části ostrova. Peru se s obavami i touhou. Chci o tom psát.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky